Point of Sale

Hieronder ziet u een klein deel van het POS dat we door de jaren heen ontwikkeld hebben. Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact op.
Telefoonhouder

Noudaarom.nl houdt van experimenteren en anders zijn.


Om de klanten met kerst te bedanken voor het jaar hebben we een telefoonhouder ontworpen en laten lasersnijden. Klanten kregen de gelaserde plank zonder gebruiksaanwijzing toegestuurd.

Mooi om te zien dat iedereen hem zonder problemen in elkaar zette.
Geheugenstick Koper & Tin

Waarde voor de lange termijn


Dit artikel heb ik in het leven geroepen om de producersactiviteiten onder de naam Koper & Tin te promoten. In het verleden was het gebruikelijk om cd's aan dj's en producers te geven. Deze methode was niet succesvol, omdat ten eerste elke zelfrespecterend producer dat doet. Ten tweede had een cd een beperkte waarde.


De cd werd dus zelden beluisterd en van promotie was geen sprake. Deze geheugenstick is Koper & Tin branded en is duurder dan een cd. Toch is deze stick waardevast en zal hij gebruikt worden. Vanzelfsprekend komt de nieuwe eigenaar de muziek erop tegen en beluistert het. Naast de waarde op korte termijn, heeft de stick op lange termijn ook waarde.
Heuga mok

Soms is rond beter


Omdat een Heuga tapijttegel vierkant is, wilde Heuga zoveel mogelijk POS vierkant hebben. Ter introductie van een product, werden in deze mok staaltjes van het nieuwe product gezet. Met de titel 'Soms is rond beter' en inclusief disclaimer, werden ze naar retailers verstuurd.
Heuga XL display

Soms is rond beter


Ook de displays die voor Heuga ontwikkeld werden, waren vierkant. Om in de mindset van klanten te blijven, hingen er op de carrousel staaltjes met populaire kleuren om mee te nemen.