Ontwerpen

Op deze pagina vindt u voorbeelden van ontwerpen die we gemaakt hebben. Bent u op zoek naar een ontwerper, neem dan contact met ons op
MyMia.nl

Duurzaam adverteren


De Mia Electric is een 100% elektrische auto die we onlangs hebben aangeschaft. Om aandacht voor deze bijzondere auto te vragen hebben we het logo MyMia.nl ontworpen. Op de website kan een adverteerder lezen hoe hij op de Mia kan adverteren of de auto kan huren. Alleen lokale en creatieve ondernemingen kunnen adverteren op de Mia. Bijvoorbeeld een aankondiging van een evenement of dj-vervoer naar een festival.
Cycle logo

Logo ontwerp


Voor een bedrijf dat online sportactiviteiten aanbiedt, hebben we dit logo ontworpen. Het doel was om de activiteiten van het bedrijf in het logo terug te laten komen.

Sunshine featuring MAI Cover

Cover ontwerp


Voor de muziekproductie van Koper & Tin, samen MAI hebben we de volgende cover ontworpen. Sunshine is een zomerse loungetrack met verschillende lagen en emoties. Dit komt tot uiting in de afbeelding.

Het nummer is tot stand gekomen in samenwerking met zangeres MAI, van 'Get Lounged'. MAI heeft zich samen met John Keizer zich over de tekst ontfermt.
Amersfoorters.nl logo

Logo ontwerp


Voor Amersfoorters.nl hebben we dit logo ontworpen. Deze website is nog niet in de lucht, maar het logo is al wel klaar. Amersfoorters.nl wordt een redactionele website, van en voor Amersfoorters.
Koper & Tin - Dirty Bit designs

Cover & Banner


Voor mijn muziekproductie 'Dirty Bit', die in 2011 is uitgebracht heb ik deze cover en banner ontworpen. Het nummer is uitgebracht op het label 'Triple Fire Music', via distributeur 'Proton Music'.
Koper & Tin visitekaartje

Visitekaart ontwerp


Voor de muziek producersactiviteiten van Koper & Tin hebben we dit visitekaartje ontworpen.
Delta Sigma logo

Logo ontwerp


De eigenaar van Delta Sigma heeft Noudaarom.nl gevraagd om het verouderde logo te updaten naar deze tijd. We hebben de huisstijlkleuren gerespecteerd.