Referenties

Hier vindt u referenties van Noudaarom.nl

Maarten heeft ons als communicatie adviseur uitstekend ondersteund. Hij is pragmatisch, past zich snel aan en krijgt zaken goed en op tijd af. Daarnaast geeft hij gevraagd en ongevraagd advies. Als collega wordt hij gewaardeerd en ik zou hem zo weer inhuren als de gelegenheid zich voordoet.

Gijs Pelser Partner @ Altuition

Maarten is een ras-marketeer. Het gaat er niet om wie je bent maar om "of je de klantverwachtingen kunt overtreffen". En dat kan hij. Maarten is een doorzetter, creatief en verrassend. Daarnaast is hij een vakman. En hij levert altijd. En dat schiet lekker op.

Randall van Thiel Interim Marketing Manager

In de periode dat ik met Maarten werkte, ken ik hem als een gedreven marketeer en uitstekend organisator. Hij geeft zijn mening en weet deze goed te onderbouwen. Hij staat met beide benen op de grond en heeft een gezonde eigenwijze visie. Ik heb uitermate prettig samengewerkt.

Hans ter Hart Sales & Marketing Director @ Heuga Home Flooring

Ik ken Maarten als iemand die je voor een boodschap kunt sturen. Zelfstandigheid en vindingrijkheid stonden dagelijks bij hem op het menu. Naast dat er gewerkt moest worden, was er tijd voor lol en dan weer een goed gesprek. Zaken waar je bij Maarten aan het juiste adres bent.

Evert Geurts Owner @ Search4You

Als leverancier voelde ik mij bij Maarten altijd op mijn gemak. Hoewel hij recht door zee is en soms veeleisend, toont hij begrip en houdt hij perspectief. Hij is creatief en op een praktische manier origineel.

Jeroen Collignon Partner @ Kozmoz Design & Display