Maarten heeft ons als communicatie adviseur uitstekend ondersteund. Hij is pragmatisch, past zich snel aan en krijgt zaken goed en op tijd af. Daarnaast geeft hij gevraagd en ongevraagd advies. Als collega wordt hij gewaardeerd en ik zou hem zo weer inhuren als de gelegenheid zich voordoet.
Gijs Pelser
Partner @ Altuition
Maarten is een ras-marketeer. Het gaat er niet om wie je bent maar om "of je de klantverwachtingen kunt overtreffen". En dat kan hij. Maarten is een doorzetter, creatief en verrassend. Daarnaast is hij een vakman. En hij levert altijd. En dat schiet lekker op.
Randall van Thiel
Interim Marketing Manager
In de periode dat ik met Maarten werkte, ken ik hem als een gedreven marketeer en uitstekend organisator. Hij geeft zijn mening en weet deze goed te onderbouwen. Hij staat met beide benen op de grond en heeft een gezonde eigenwijze visie. Ik heb uitermate prettig samengewerkt.
Hans ter Hart
Sales & Marketing Director @ Heuga Home Flooring
Ik ken Maarten als iemand die je voor een boodschap kunt sturen. Zelfstandigheid en vindingrijkheid stonden dagelijks bij hem op het menu. Naast dat er gewerkt moest worden, was er tijd voor lol en dan weer een goed gesprek. Zaken waar je bij Maarten aan het juiste adres bent.
Evert Geurts
Owner @ Search4You
Als leverancier voelde ik mij bij Maarten altijd op mijn gemak. Hoewel hij recht door zee is en soms veeleisend, toont hij begrip en houdt hij perspectief. Hij is creatief en op een praktische manier origineel.
Jeroen Collignon
Partner @ Kozmoz Design & Display
Maarten is in staat de diepere gevoelens en gedrevenheid van je bezieling op te pakken. Hij weet deze om te zetten naar een boodschap van essenties die de mens in zijn gevoel raakt. Hij werkt snel en is creatief, intuitief, perfectionistisch en innovatief.
Ronald Bernard
Initiator @ De Blije B