Designs

Nee, ik was officieel geen ontwerper en het is hoogst ongebruikelijk om een zin met 'nee' te beginnen. Maar ik doe alles anders en daarom staat het hier toch. Hoewel het geen core business is, want dat is marketing en communicatie, vind ik het leuk om te creëren. Het geeft aan wat ik kan en als u iets wilt laten ontwerpen, dan sta ik voor u klaar!

MyMia.nl

De Mia Electric is een 100% elektrische auto die ik onlangs heb aangeschaft. Om aandacht voor deze bijzondere auto te vragen heb ik het logo MyMia.nl ontworpen. Op deze website kan een adverteerder lezen hoe hij op de Mia kan adverteren of de auto kan huren. Alleen lokale en creatieve ondernemingen kunnen adverteren op de Mia. Bijvoorbeeld een aankondiging van een evenement of dj-vervoer naar een festival.

Cycle logo

Voor een bedrijf dat online sportactiviteiten aanbiedt, heb ik het onderstaande logo ontworpen. Het doel was om de activiteiten van het bedrijf in het logo terug te laten komen.

Sunshine featuring MAI Cover

Voor mijn laatste creatie op het gebied van muziekproductie heb ik de volgende cover otworpen. Sunshine is een zomerse loungetrack met verschillende lagen en emoties. Dit komt tot uiting in de afbeelding. Het nummer is tot stand gekomen in samenwerking met zangeres MAI, van 'Get Lounged'. MAI heeft zich samen met John Keizer zich over de tekst ontfermt en ik heb de muziek geschreven. Sunshine is hier te beluisteren

Amersfoorters.nl logo

Voor Amersfoorters.nl heb ik dit logo ontworpen. Deze website is nog niet in de lucht, maar het logo is al wel klaar. Amersfoorters.nl wordt een redactionele website, van en voor Amersfoorters.

Noudaarom.nl visitekaartjes

Voor mijn Marketing Communicatie activiteiten heb ik een visitekaartje ontworpen dat in lijn is met de huisstijl van Noudaarom.nl. Op de achterzijde staat de tekst die ook op Noudaarom te vinden is, om zo de ontvanger te triggeren.

Koper & Tin - Dirty Bit designs

Voor mijn muziekproductie 'Dirty Bit', die in 2011 is uitgebracht heb ik deze cover en banner ontworpen. Het nummer is uitgebracht op het label 'Triple Fire Music', via distributeur 'Proton Music'.

Koper & Tin visitekaartje

Voor mijn muziek producers activiteiten, heb ik dit visitekaartje ontworpen. Het sluit visueel aan bij www.kopertin.com en is herkenbaar binnen de huisstijl. De achterzijde is zwart met daarin alleen het Koper & Tin logo.

Delta Sigma logo

De eigenaar van Delta Sigma heeft mij gevraagd om het verouderde logo (links), te updaten naar deze tijd. Ik heb de huisstijlkleuren gerespecteerd en een kleurverloop in het grote vlak aangebracht.

2b match logo

Het 2b match logo heb ik ontworpen voor mijn eerste bedrijf, een VOF. De tweede B is van mijn compagnon Burg. Wij zijn samen, onder deze naam de vacaturewebsite solmatch.nl/jouwwerkplek.nl gestart. In een later stadium zouden wij de website uitbreiden met werving en selectie, matching.