Online

Wanneer u online aandacht voor uw merk, concept of product wenst, dan kan ik dat voor u verzorgen. Of het nu gaat om een website, app, filmpje of complete campagne, ik regel  de juiste uiting voor u. In een persoonlijk gesprek adviseer ik u vrijblijvend over de mogelijkheden. Aan de hand van dat gesprek creeër ik de communicatie-uiting, die altijd verrassend is. In de onderstaande voorbeelden ziet u dat u een uiting op maat krijgt. Serieus wanneer het serieus is en met een knipoog als uw merk humor nodig heeft.

MAI - Beautiful Stranger campagne

Ter promotie van de nieuwe track Beautiful Stranger van MAI, heb ik een Social Media campagne opgezet, inclusief ondersteunend filmpje. Omdat iedereen voor iemand een beautiful stranger is, heb ik in deze promo een aantal profielfoto's van Facebookers geplaatst. Daarin worden de kijkers, die zich aangesproken voelen, gevraagd zich aan te melden voor het Facebook evenement. Iedereen die zich aanmeldt voor het evenement komt met haar of zijn profielfoto in de videoclip.

Promoclip De Blije B

Voor De Blije B heb ik de volgende promo gemaakt. Op basis van de briefing heb ik het script en de teksten geschreven, om vervolgens de clip zelf te produceren.

 

De Blije B website

De Blije B website heb ik ontworpen op basis van een template, zodat deze op alle type apparaten goed te bekijken is. Naast het ontwerp heb ik de structuur van de website opgezet en de teksten geredigeerd. De Blije B is een coöperatieve bank in oprichting. Zodra er meer dan 10.000 participanten zijn, wordt een bankvergunning aangevraagd.

Koper & Tin website

Deze website, inclusief concept, heb ik ontwikkeld voor mijn muziek producers activiteiten. Achter elke track staat de tijd waarop het nummer het beste gedraaid kan worden. Om 20.00 uur wordt het donker en dan begint de lichtshow. Ik heb de website door een externe partij laten bouwen. www.kopertin.com

NouDaarom.nl website

NouDaarom.nl heb ik in het leven geroepen om mij te ondersteunen in het verkrijgen van opdrachten. Het concept is door mij bedacht en in 2007 is er op verschillende weblogs aandacht aan besteed, zoals dutchcowboy.nl en bizz.nl. Eind 2011 heeft de website een make-over gekregen. De website is samen met Ido Hurkmans ontwikkeld. Waarom Maarten Brons? www.noudaarom.nl.

Solmatch.nl/jouwwerkplek.nl

Naar aanleiding van noudaarom.nl die ik in 2007 lanceerde, ontdekte ik dat er behoefte was om op een vernieuwende manier personeel te werven. Op Solmatch.nl (sollicitatie match), later jouwwerkplek.nl, konden werkgevers hun vacature plaatsen met afbeeldingen. Zo konden zij de openstaande positie aan werkzoekenden presenteren. Daarnaast hadden ook werkzoekenden op Solmatch.nl de mogelijkheid om zichzelf, persoonlijk en met afbeeldingen te presenteren. In verband met de economische crisis ben ik in 2009 met Solmatch.nl/jouwwerkplek.nl gestopt.